Włoszczowa 11.03.2022

Polityka Bezpieczeństwa Żywności

Przedsiębiorstwo PIEKARNIA CUKIERNIA Tomasz Sosnowski jest firmą działającą w celu zaspokojenia potrzeb i wymagań naszych klientów w zakresie produkcji wyrobów piekarniczych i cukierniczych.

Naszym głównym celem jest produkcja wyrobów które spełniają wysokie wymagania w zakresie jakości i bezpieczeństwa żywności.

Firma ceni sobie długoletnią współpracę z zaufanymi dostawcami surowców jak i odbiorcami produktów. Zasady biznesowego „fair-play” są dla nas niemniej ważne niż jakość produkowanych przez nas wyrobów.

Cel ten realizujemy poprzez wdrożenie, utrzymanie i doskonalenie systemu bezpieczeństwa żywności według normy ISO 22000.

Naszym priorytetem jest:

  • oparcie współpracy z dostawcami na zasadach lojalności i wzajemnej satysfakcji
  • rozpoznawanie i wypełnianie wymagań prawnych dotyczących bezpieczeństwa żywności
  • rozpoznawanie i zaspokojenie potrzeb i oczekiwań klientów, którzy cenią sobie smak i walory odżywcze naturalnego, zdrowego pieczywa.
  • rozwój kultury bezpieczeństwa żywności oraz zwiększanie świadomości pracowników w zakresie obecności zagrożeń, jakie zostały zidentyfikowane na wszystkich etapach produkcji wyrobów piekarniczych i cukierniczych.
  • ścisłe przestrzeganie wymagań systemu bezpieczeństwa żywności oraz jego doskonalenie.

Właściciel

Tomasz Sosnowski

Włoszczowa 11.03.2022

Polityka Bezpeky Kharchovykh Produktiv

Kompaniya PIEKARNIA CUKIERNIA Tomasz Sosnowski ye kompaniyeyu, yaka pratsyuye z metoyu zadovolennya potreb i potreb nashykh kliyentiv u vyrobnytstvi khlibobulochnykh ta kondytersʹkykh vyrobiv.

Nasha holovna meta – vyrobnytstvo produktsiyi, shcho vidpovidaye vysokym vymoham yakosti ta bezpeky kharchovykh produktiv.

Kompaniya tsinuye dovhostrokovu spivpratsyu z perevirenymy postachalʹnykamy syrovyny ta otrymuvachamy produktsiyi. Pryntsypy dilovoyi «chesnoyi hry» dlya nas ne mensh vazhlyvi, nizh yakistʹ nashoyi produktsiyi.

My dosyahayemo tsiyeyi mety, vprovadzhuyuchy, pidtrymuyuchy ta pokrashchuyuchy systemu bezpeky kharchovykh produktiv vidpovidno do standartu ISO 22000.

Nash priorytet:

  • pobudova spivpratsi z postachalʹnykamy na pryntsypakh loyalʹnosti ta vzayemnoho zadovolennya
  • vyznachennya ta vykonannya vymoh zakonodavstva shchodo bezpechnosti kharchovykh produktiv
  • rozpiznavannya ta zadovolennya potreb ta ochikuvanʹ spozhyvachiv, yaki tsinuyutʹ smak ta pozhyvnu tsinnistʹ naturalʹnoho, zdorovoho khlibobulochni vyroby.
  • rozvytok kulʹtury bezpechnosti kharchovykh produktiv ta pidvyshchennya obiznanosti pratsivnykiv pro nayavnistʹ nebezpek, yaki vidkrytyy na vsikh etapakh vyrobnytstva khlibobulochnykh ta kondytersʹkykh vyrobiv.
  • suvore dotrymannya vymoh systemy bezpeky kharchovykh produktiv ta yiyi vdoskonalennya.

Vlasnyk

Tomasz Sosnowski